National Lampoon’s Pledge This! (2006)

http://www.imdb.com/title/tt0417056/
Komedia, peukalo alas

IT HAS BEGUN. Paris Hilton -retrospektiivini nimittäin. Jos valtavan paskasuihkun kera räjähtävä vessanpönttö tai puusta tippuvat käytetyt kondomit edustavat mielestäsi komiikan suurinta neroutta, niin tässä sinulle elokuva. Paris “esittää” käytännössä itseään narttumaisena pizzizten oman osakunnan puheenjohtajana, joka höykyttää sinne pyrkiviä friikkikokelaita, koska tarvitsee näitä jotta osakunta (käytännössä hän itse) voittaisi maanlaajuisen kilpailun ja pääsisi FHM:n kansikuvaan. Onneksi Paris on tasoisessaan seurassa: kukaan muukaan ei osaa näytellä, ja käsikirjoittajaa ei ole tainnut edes olla. Ai niin, oli siinä parissa kohtaa tissit ja ihan hottis tsiksejä. Plussaa siitä, että Paris on ilmeisesti ollut mukana sekuntiveloituksella – kuvaruudulla häntä näkyy vähemmän, sen sijaan toimii muka-vitsikkäänä kertojanäänenä.