Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer (2007)

http://www.imdb.com/title/tt0486576/
Sarjisleffa, ihmepeukalo ihmeen alas

Jestas mitä paskaa. Tai no, olihan siinä pari pluspuoltakin…

+ Albatäti…
– …josta on yritetty tehdä kamalalla kilo-maalia-naamaan-ja-tonni-peroksidia-päähän menetelmällä blondi all-american hanipuppeli. WTF, Albatädissähän pliihottaa juuri ei-eurooppalaisuus (harrastelija-evoluutiobiologi luennoisi taas jotain zettiä geenien erilaisuuden vaikutuksesta jälkeläisten elinkelpoisuuteen)
+ Hopeasurffari on tarpeeksi hönö idea…
– ja sitten Galactus, Maailmojen Syöjä, mennään ryssimään tekemällä siitä ihme savutötterö
+ Tuho…
– …joka raiskataan tekemällä tästä alikäytetty sivuhahmo
————– Ja kaikki pluspuolet kumoaa jo yksistään se, että “tälläisinä aikoina” Amöriikka haluaa katsoa vain jälkeenjääneille viisivuotiaille suunnattua romanttista komediaa. Jota stana pitää kärsiä suurin osa elokuvan puolitoistatuntisesta kestosta, ja jumalation ensimmäisen tunnin aikana ei suunnilleen ole mitään muuta sisältöä koko leffassa.