Aces: Iron Eagle III (1992)

http://www.imdb.com/title/tt0103617/
Lentoelokuvaa leikkivä post-kasari kasariäksönin irvikuva, peukalo osoittaa alapuolella olevan vihollisia

Ei jestas mitä paskaa. Vähän niin kuin Uwe Boll olisi ohjannut muka-ilmataisteluelokuvan (ja epäonnistunut omilla mittareillaankin). Jossa nimenomaan lentokohtaukset ovat lähinnä fantasiaa. Budjetti ei ole riittänyt enää suihkukoneisiin tai edes ostamaan oikeuksia vanhojen otosten kierrättämiseen, joten nyt lennelläänkin museokoneilla. Joista niistäkin osa esittää vallan muuta kuin on, eikä niitäkään ole ollut varaa lennättää kovin paljoa, vaan iso osa ajasta tetsataan maan pinnalla. Normaalimeininki, eli kukaan ei osaa näytellä, dialogi on hirveää, toiminta lähinnä hellyttävää ja kliseita on yli oman tarpeen. Huippuoriginaalina pääpahisvalintana nähdään – tadaa! – natsi.

Rautakotka 4 on kyllä pakko tilata tämän jälkeen, koska se on kuulemma vielä huonompi.