Invasion USA (1985)

http://www.imdb.com/title/tt0089348/
Toiminta, peukalo suuntautuu kierrepotkun tavoin ylöspäin

Miami Vice -traumoja purkaakseni katsoin tämän pätkän tunnetusti avarakatseiselta ja vapaamieliseltä Golan-Globus -tuotantoyhtiöltä. Omistaa uusio-Vicen mennen tullen (ja sijoittuu muuten Miamiin, jummi!).

Juoni on aitoa kasariäksön-asiaa, pahat NEUKUT palkkaavat TERRORISTEJA hyökkäämään Ameerikan sydänmaille, riveissään KOMMAREITA, VINOSILMIÄ, RÄTTIPÄITÄ ja LATINOITA. Onneksi Chuck kierrepotkii kaikki terot halki, poikki ja pinoon, ellei sitten yksinkertaisesti ammu heitä tupla-Ingrameilla. Erityismaininta lopputaistelun huipennuskesta jossa Chuck ja paha neukku väijyvät toisiaan tyhjässä konttorirakennuksessa, tunnetusti lähitaisteluun sisätiloissa sopivat kertasingot aseinaan. Kai muistin mainita, että elokuva on sikäli realistinen, että pääpahis näkee painajaisia Chuck Norrisista (tai siis hänen “rooli”hahmostaan?

Chuck Norris has two modes. “Walk” and “Kill”.