My Wife Is a Gangster / Jopog manura (2001)

http://www.imdb.com/title/tt0296696/
Genrestä ei ota selvää, mutta peukalo ylös silti!

Komedia, jossa ensimmäisen minuutin aikana halkaistaan kallo kirveellä, on aina tervetullut. Valitettavasti vain korealaista yhteiskuntaa ja parisuhderooleja tuntemattomana ja ymmärtämättömänä elokuva muuttuu myöhemmin aika puisevaksi. Samaten miespääosa on kirjoitettu liian paljon itämaisen huumorin stereotyyppihahmoksi, sekä ylinäytelty. Ehkä se on tarkoituskin, mene ja tiedä. Samaten se hevosenkaviota heiluttava juniorijengiläinen comic relief oli rasittava. Mutta kitinästä huolimatta absurdit tilanteet, sekä melodraaman ja ei-koomisen väkivallan istuttaminen komediaan sekä jatkuvat täysin äkkiarvaamattomat tyylilajin vaihdokset pitävät kuitenkin mielenkiinnon yllä.