The Lobo Paramilitary Christmas Special (2002)

http://www.imdb.com/title/tt0353672/

Sarjislyhäri, ei arvosanaa

Kyllä, Pää Jehusta on elokuva. Juju on siinä, että se oli AFI:n oppilastyö, jotka saavat käyttää tekijänoikeuden alaista materiaalia vapaasti ja ilmaiseksi.

Alkupuoli on sarjakuvalle kohtalaisen uskollinen – tosin tonttujen lahtaaminen on turhan vähäveristä ja liian nopeasti ohi. (Blair Witchille sentään kuittaillaan.) Samaten, Joulupukki ja Lobo eivät otakaan matsia puukkojen kanssa, vaan Lobo hoitelee pukin (jä Pääsiäispupun) päiviltä muuten. Tähän leffa lopetetaankin, johtuen ilmeisesti massiivisesta 2000 dollarin (plus fanien avustukset) budjetista. Eli Joulupukin pajan hyötykäyttö sekä “lahjapakettien” jako joka kotiin jäävät toteutumatta – tosin onhan elokuva post-9/11 kamaa, eli ei moista olisi voitu näyttääkään.

Alkuinnostuksen jälkeen tunnelma lopahtaa em. seikkojen takia aivan liian nopeasti. Lobo ei edes kiroile kunnolla. Ei tälle oikein voi arvosanaa antaa, kun ei ole edes lyhytfilmiksi kummoinen. Sääli, tällä oli potentiaalia olla kaikkien aikojen paras supersankarielokuva.

-Say, don’t I recognize you from someplace?
-Yes! I’m the fucking Easter Bunny!